sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Lisäyksiä kirjahyllyyn

Ylioppilaslakit tosiaan saatiin tossa viime lauantaina ja nyt ajattelin kertoa yhdestä lahjasta, jonka sain mun kummeilta ne toivat nimittäin tälläisen kasan kirjoja: 


Kasasta löytyy siis Seitsemän veljestä, Täällä Pohjantäden alla -trilogia, Vänrikki Stoolin tarinat, John Irvingin Kaikki isäni hotellit (JES!), Steinbeckin Oikutteleva bussi, Hemingwayn Kirjava satama, Juhani Ahon Rautatie ja Juha sekä englanninkielinen yhteisnide Brönten sisarusten kirjoista (sisältää muun muassa listaan kuuluvat Kotiopettajattaren romaanin ja Humisevan Harjun). Eikö olekin ihan mahtava lahja?! Lisäksi sain vielä lahjakortin Ikeaan, että voin ostaa näille kirjahyllyn. Tämä on varmasti mun saamista yo-lahjoista, se mistä Ida on kaikista katkerin.:D

Saatiin myös Idan kanssa molemmat äidinkielen opettajainliiton ja Otavan kirjasäätiön myöntämät kirjallisuusstipendit monipuolisesta kirjallisuuharrastuksesta. Stipendinä oli tuo Eeva Roihaksen kirja, jota en ole vielä sen tarkemmin tutkinut.


Muita uusimpia hankintoja ovat sitten seuraavat. Marian Keysin Sushia vasta-alkajille, jonka olen joskus lukenut ja kun löysin sen tässä aikoja sitten kirpparilta tosi halvalla, niin päätin lisätä sen kirjahyllyyni. Kaiko Ishiguron Ole luonani aina lähti kerran mukaani Suomalaisesta Kirjakaupasta ja uusimpana hankinta ostin kovasti kehutun Kathryn Stockettin Piiat


Torstaina sain luettua Craig Fergusonin romaanin Putoamistemppu, josta voisin pari sanaa kirjoitella joku päivä, ja nyt olen lukemassa John Irving Ystäväni Owen Meanya, jota jo kerran aloitin, mutta jätin jostain syystä kesken. Huomasin tässä kerran, etten ole pitkään aikaan lukenut yhtäkään kirjaa listalta, joten viimeksi kirjastossa käydessäni lainasin Jaroslav Hasekin Sotamies Svejk maailmansodassa. Saa nähdä milloin saan sen aloitettua. 

5 kommenttia:

 1. AAa, mulla on toi Ole luonani aina nauhalla digiboksilla ja pitäis päästä kirjakauppaan ostamaan toi, koska en vaan voi katsoa sitä leffaa, ennen kuin oon lukenu kirjan! Mut kivasti oot saanut kirjoja, jee! =)

  VastaaPoista
 2. Mullakin on tuo Brontën sisarusten yhteisnide, enkä ole lukenut sieltä vielä yhtäkään! Tarkoitukseni on ollut aloittaa ihan sillä Jane Eyrellä, mikä siinä taitaa olla ensimmäisenä, kun se on kuitenkin jo entuudestaan tuttu ja lemppari.

  VastaaPoista
 3. Katri; joo ajattelin kanssa, että en voi kattoo leffaa ennen kuin oon lukenut kirjan =)

  Janninna; Kannattaa lukea myös toi Wuthering Heights, se on noista ainut jonka olen lukenut.

  VastaaPoista
 4. Itse asiassa olen kiihkeä Humisevan harjun vihaaja :DD Sitä ei siedä edes ajatella.

  VastaaPoista
 5. Janninna; okei no sitten ei varmaan kannata lukea :D

  VastaaPoista

Kommentit tulevat näkyviin hyväksynnän jälkeen