lauantai 17. joulukuuta 2011

50 LUKIJAA!!

ÄÄÄÄ, huomasin justiinsa, että meillä on nykyään kokonaiset 50 lukijaa, USKOMATONTA! Ihanaa kun jaksatte meidän epäsäännöllisen säännöllistä postaustahtia ja myös niitä vähän vähemmän laadukkaita kirja-arvosteluja. =)

Mulla on nyt sellainen lukuvaihe menossa, että Decameronea olen nyt jatkanut sitkeästi. Oon edennyt siinä paljon sutjakammin, kuin silloin kun sitä viimeksi luin. Oon jo viidennessä päivässä menossa. Decameronen rinnalla pitäisi ahkerasti jatkaa historian kurssikirjojen lukemista kevään ylppäreitä varten, mutta ne nyt on taas viime aikoina vähän jäänyt... Jos tossa joululomalla ottais itteensä vähän niskasta kiinni.

Joulun jälkeen pitäisi myös lukea äidinkielen ysi kurssia varten kirja, suomalaista nykykirjallisuutta. Pitäisi siis olla suomalaisen kirjailijan kirjoittama sekä 2000-luvun puolella ilmestynyt. Tällä hetkellä vaihtoehtoinani olisi Riikka Pulkkisen Totta (jos löytyy kirjastosta) taikka Kjell Westön Missä Kuljimme Kerran (ikuinen suosikkini). Mutta ajattelin kysyä, että olisiko teillä kenelläkään mitään ehdotuksia?

3 kommenttia:

 1. Westö Missä kuljimme kerran on hyvä, kuten Hotakaisen Juoksuhaudantie, mahdollisia ovat Rimmisen Pussikaljaromaani tai Nenäpäivä, Raittilan Canal Grande, Remeksen Ikiyö, en itse asiassa ole suuri asiantuntija, mutta nämä olen lukenut.

  VastaaPoista
 2. Kari Hotakaisen Ihmisen osa voisi olla myös mielenkiintoinen valinta.

  VastaaPoista
 3. Jokke; Juoksuhaudantie luettu, samoin Nenäpäivä ja Ilkiyö, Pussikaljaromaania on itseasiassa miettinyt muutenkin laittaa lukulistalle! =)

  Mervi; Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista

Kommentit tulevat näkyviin hyväksynnän jälkeen