lauantai 3. joulukuuta 2011

74. Giovanni Boccaccio - Decamerone

*

7 kommenttia:

 1. Formaatista en osaa sanoa juuta tai jaata... tee kummin sinusta mukavammalta tuntuu... mutta hei, itse arviosi Decameronesta oli rautaa. Vau ja kaikkea sen tapaista, tykkäsin =)

  VastaaPoista
 2. voi tota sun ilmettä kun luet noita jälkisanoja:DDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 3. Booksy: Kiitos. Ja oikeasti yleensä kun me Veeran kanssa raivotaan kirjoista, niin se on paljon äänekkäämpää ja sisältää paljon enemmän kirosanoja. Tää oli vähän vielä kesyversio.

  Veera: NIII I. NIIIIIIIIIII!

  VastaaPoista
 4. Hihii, tykkäsin videosta, lisää vain! Kuolin ehkä vähän noille jälkisanoille, ei sitten voinut heti ensimmäisellä sivulla tuota kertoa :DDD

  VastaaPoista
 5. Janninna: Joo niin miekin. Mutta voinpahan varoittaa muita.

  VastaaPoista
 6. Hei kivan erilainen arvio! I like.

  Mitä muuten videoarvosteluihin tulee, niin nytkin tämä oli tosi kiva ja mielestäni "paikallaan" kun kyseessä 2 vuoden urakan loppu ja kun näin tunteita herättänyt kirja kyseessä. Mutta ehkä jokaisen kirjan kohdalla se ei olisi kovin mielekästä.

  Mistähän sekin johtuu, ettet ole pitänyt tästä kirjasta lainkaan ja itseäni ei kiinnostanut aiemmin yhtään, mutta nyt jotenkin heräsi kiinnostus :D Toivottavasti EN ota tätä lukeakseni.

  VastaaPoista
 7. Katri: Kiitos kommentistasi.

  Onhan tuo toisaalta semmoinen kirja, mikä antaa vähän perspektiiviä tähän aikaan. Että sinänsä se ois hyvä lukea. Mutta toisaalta, miksi pitäisi kiduttaa itseään?

  VastaaPoista

Kommentit tulevat näkyviin hyväksynnän jälkeen