maanantai 3. syyskuuta 2012

Jee!

Saatiin ihanasti kivasti toinen tunnustus tälle blogille. Koska meitä on kaks urpoa täällä toisella puolella, se ensimmäinen tunnustus ja tehtäväjuttu jäi kokonaan tekemättä. Ei sitä silti olla unohdettu, on ihanaa kun meitä muistetaan, kommentein tai vaikkapa tunnustuksin. :)

Tämä tunnustus tuli siis Leffaurakka 2012 blogin Raisalta, kiitos hirmuisesti Sinulle. Silmäilin siun blogia vähän ja musta tuntuu, että erityisesti Veera diggailee sitä, se on meistä se, joka enemmän katselee leffoja.

Tältä näyttää siis tunnustus. Vaatimaton, mutta siltikin niin sydäntä lämmittävä.

1. Kiitä linkin kera blokkaajaa, jolta sait tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle suosikkiblogillesi ja kerro heille siitä.
3. Kopioi tunnustuksen Post it -kuva ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempiblokkaajasi jakavat sen eteenpäin.Apua pakko näin kielioopinatsina muuten tiedustella, että onko blogin pitäjä bloggaaja, vai voiko se olla blokkaaja? 

Nojoo, kuitenkin. Siirrytään tunnustuksiin. Mie nyt luistan säännöistä sen verran, että annan tämän vain kolmelle blogille, koska olen laiska ja koska tämä on jo monessa blogissa nähty. 

Ensimmäinen tunnustus menee MouMoulle, vaikka hän näitä saakin varmaan ihan turhan paljon liikaa. Mutta hänen ansiostaan osallistuin siihen erääseen kirjoituskilpailuun, josta napsahti se kustannussoppari. Joten kiitos! <3 div="div">

Toinen tunnustus menee ite puin -blogille. Se huumori vaan jaksaa naurattaa ja piristää paskintakin päivää. 

Kolmas tunnustus menee My Exploration -blogille Emmalle. Kirjoitustyyli on vaan aivan mahtava ja Emma vaikuttaa siltä, että se katsoo asioita vähäsen semmoisten silmälasien läpi, jotka ei näytä asioita niin huonoina kun ne ovat, tai ainakin näyttää niiden paremman puolen. Ja se, jos joku on hieno juttu. 

3 kommenttia:

  1. Hehee... sen siitä saa kun vaan käyttää copy-pastea. Blokkaajahan on se tyyppi, joka baarissa/terassilla kerää tyhjät tuopit tiskiin :D

    VastaaPoista
  2. Määä vähän mietinkin :D

    VastaaPoista

Kommentit tulevat näkyviin hyväksynnän jälkeen