torstai 17. toukokuuta 2012

Kirjoittaminen

Siitä asti, kun sain tietää, että minusta tulee kirjailija (en osaa vieläkään oikein uskoa sitä, ja jotenkin uskon vielä pettyväni) olen miettinyt, mitä kirjoitan. Minulla alkaa olla aika selvillä kirja päähenkilö ja ns. kirjailijahenkilö, jolla kirjoitan. Aina välillä, ennen nukkumaanmenoa, kun päässäni pyörivät päivän tapahtumat ja kaikki sillä hetkellä mielessä oleva, tulee mieleeni tekstipätkiä, joita kirjoitan päässäni valmiiksi.

Joskus äidinkielenkurssilla sanoin, että pystyn valmistelemaan tekstin päässäni. Se valitettavasti ja toisaalta onnekseni, on edelleen totta. Pystyn päässäni asettamaan pilkut ja sanavalinnat paikoilleen. Siinä vaiheessa, kun kirjoitan tekstin puhtaaksi, yleensä seuraavana päivänä, muokkaan siihen vielä parit sanavalinnat, ja tekstistä tulee mielenkiintoista.

Pätkiä kirjaa varten on kirjoitettu, mutta minuun ei vielä ole otettu uudelleen yhteyttä. "Vapun jälkeen" on toki aika mielenkiintoinen aikaframe, mutta toivottavasti se yhteydernotto tulee ennen juhannusta. Miulla on kirjan suhteen melko selvät sävelet, nyt pitäisi tietää rajoitteet ja säännöt siltä kustannuspuolelta.

Tämä on todella jännää, ja toivottavasti tämä nyt ei sitten ollut mitään kusetusta :P En vielä usko edes siihen, mutta näissä geeneissä on minuun ohjelmoitu Suuri Pessimisti, joten... :D


Jos Sinä kirjoittaisit kirjan, mistä se kertoisi?

PS. Edelleen saa  tykätä meistä facebookissa -> PAINA TÄSTÄ JA TYKKÄÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tulevat näkyviin hyväksynnän jälkeen