maanantai 14. marraskuuta 2011

Idan tunnustukset

Saatiin Ammalta kiva tunnustus. Pitänee siis kertoa teille nuo tunnustukset, ja lähettää tämä niihin blogeihin, joihin tahtoo. Päätettiin Veeran kanssa, että tehdään tämä kummatkin erikseen, muuten ei saada tätä ikinä tehtyä. :D1) Lempiväri: Sininen, keltainen, musta. Kaikki kirkkaat, vihaan pastelleja ja värittömiä värejä.

2) Lempieläin: Kaikki on ihania, kissat varmaan ihanimpia kon niitä tossa jaloissa laahustaa.

3) Onnennumero: No oma puhelinnumero. Jos sitä joku kiva ihminen pyytää niin se on aika onnekasta...?

4) Alkoholiton lempijuomasi: Tee! ♥

5) Facebook vai Twitter: Feisbuukki.

6) Mistä pidät: Kasveista, eläimistä, biologiasta, filosofiasta,mahtavista keskusteluista ja väittelyistä, toisten ihmisten näkökulmien avautumisesta, teestä, hyvistä kirjoista ja tv-sarjoista, niistä kursseista, joilla tajuaa kokonaisuuksia ja ymmärtää enemmän, hyvistä opettajista. Pidän myös perheestä, ystävistä ja uusiin ihmisiin tutustumisesta.
 
7) Lahjojen antaminen vai saaminen: No sekä että. 
 
8) Lempimuotosi: Hmm. Täytynee vastata että miun silmä tykkää kaikesta selkeästä. Kulmat on kivoja, niinpä vastaan suorakulmiot ja kolmiot.

9) Lempipäiväsi: Tosi vaikea. Ehkä kuitenkin perjantai tai sunnuntai.

10) Lempikukkasi: Yönkuningattaren kukinnat. Harmi, ettei omani ole kukkinut, eikä kyllä hetkiin kukikkaan, se on niin pieni vielä.

Nyt sitten vielä tunnustus niihin blogeihin, joiden koen sen kuuluvan. Apua. Mei taidan tehdä niin, etten laita tätä eteenpäin, koska tämä on näkynyt niin monessa blogissa. Enkä oikein osaa rankata nuita blogeja.

2 kommenttia:

Kommentit tulevat näkyviin hyväksynnän jälkeen