Veera

Moi, olen Veera ja toinen aivopuolisko tämän blogin takaa. Oon 20-vuotias, Jyväskylän Korpilahden syrjäkyliltä ja kirjoitin ylioppilaaksi 2012 keväällä Korpilahden lukiosta, jonka jälkeen opiskelin vuoden englantia avoimessa yliopistossa. Nykyään asustelen yksin Jyväskylän keskustassa omassa kämpässäni ja opiskelen Jyväskylän ammattikorkeakoulussa Internationa Business -linjalla.

Oon aina tykännyt lukea, joten sen voisi varmastikin laskea ihan ykkösharrastuksekseni. Oon myöskin entisessä elämässäni harrastanu taitoluistelua (tästä ei puhuta), ratsastusta (tästä ei myöskään puhuta) ja lentopalloa (pitkäkestoisin näistä harrastuksista, kokonaiset kolme vuotta yläasteella). Tykkään katsella elokuvia ja olen suoraansanottuna television orja. Katson telkkaria niin paljon, että en kehtaa edes myöntää. Lempiohjelmiani ovat mm. Greyn anatomia, Gilmoren tytöt, Glee, Skins, O.C, Roswell, The Newsroom, Shameless... Lista voisi jatkua loputtomiin. 
Tämän vuoden aikana harrastuksiini olen lisännyt myös lenkkeilyn ja kuntosalin. 
Lempparikirjoja mulla on paljon: Sovitus, Missä kuljimme kerran, Nancy, Kaikki isäni hotellit, Miehet jotka vihaavat naisia, Harry Potterit.... Lempikirjailijoitani ovat Kjell Westö, John Irving, Tuija Lehtinen, Leena Lehtolainen, Marian Keyes jne.  Yleisesti ottaen tykkään lukea sellasia "hömppäkirjoja", joita ei välttämättä kehtaisia edes laittaa lempparikirjojen listalle, mutta jotka silti luen moneen kertaan. Tämän 100 kirjaa -jutun myötä olen kuitenkin löytänyt paljon uusia kirjoja ja kirjailijoita, ja tykästynyt enemmän vakavempiin kirjoihin sekä klassikoihin. Venäläiset kirjailijat (ylläri) ei oikeen uppoo samoin runoja en oikein koe omakseni. 

Mitäs muuta... Omistan noin 80 dvd -elokuvaa ja miljoona paria korvakoruja, olen juonut kahvia 3-vuotiaasta asti, rakastan Craig Fergusonia ja sen huumoria, kuuntelen paljon musiikkia, vihaan ostoksilla käymistä, musta ei ole olemassa montaa onnistunutta valokuvaa, tykkään historiasta, puhun sujuvaa englantia ja kaksi lausetta ruotsia, ainut lehti joka mulle tulee on elokuvalehti Episodi. Ei kais tässä muuta! 
Kyselkää jos on kysyttävää :)

(Loppuun vielä video, joka saa mut aina nauramaan!)
5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aaa Roswell <3 ihana sarja, katoin just youtubesta kaikki jaksot :D

Veera kirjoitti...

Anonyymi; mäkin katoin just kaikki jaksot! Ihan paras sarja :)

Anonyymi kirjoitti...

Hauska video! :D :D
-kata

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mitä teet nykyään? terveisin utelias :D

Veera kirjoitti...

Anonyymi; eiks ookin ;)

Anonyymi; Opiskelen tossa Korpilahdella sellasessa paikassa kun Alkio-opisto, joka on avoin yliopisto. Teen siellä englannin perusopintoja. Että koulua koulua vaan :)