Ida

Hei, minä olen Ida ja toinen tämän blogin kirjoittajista. Asun Vantaalla ja kirjoitin ylioppilaaksi keväällä 2012.

Aloitin tammikuussa 2014 liiketalousopistossa taloushallinnon opinnot, jotka keskeytyivät saman vuoden marraskuussa. Sen jälkeen aloitinkin sitten elokuussa 2015 lääkealan opinnot amiksessa ja sillä linjalla toivottavasti jatketaan vuoteen 2017.

Harrastuksista tulee tässä yhteydessä tietenkin ensimmäisenä mieleen tämä blogi. Sen lisäksi vloggaan, pelailen tietokonepelejä ja lenkkeilen koiran kanssa.

Kirjojen suhteen on vaikea lähteä erittelemään, että mitkä on miun lempikirjoja. Sen verran voin toki sanoa, että ainakaan Decamerone tai Anna Karenina ei siihen joukkoon kuulu. :D Yllättikö? Eino Leino, Väinö Linna, Juha Vuorinen, Ilkka Remes ja Matti-Yrjänä Joensuu ovat kirjailijoita, jotka tulevat ekana mieleen kun mietin, että ketkä ovat mielestäni parhaita. Jos pitäisi mainita ulkomaalaisia kirjailijoita, parhaiden joukkoon laittaisin varmaan Leon Uriksen, Thomas Harriksen, Stieg Larssonin, J. K. Rowlingin ja Kurt Vonnegutin. Ainakin ne tulivat ekana mieleen. Ja nämähän riippuvat aina siitä, että mikä meno on. Jos ketuttaa ihan hirveästi, niin voisin kuvitella, että esimerkiksi Vonnegutin lukeminen olisi vaikeaa.

Mun elämää värittävät samassa taloudessa asuvat kaksi kissaa Sona ja Snadi sekä kääpiövillakoira Sisu.Ei kommentteja: