torstai 10. tammikuuta 2013

Vihan liekit ja kuulumisia

Mun unirytmi on sellainen, että jos mä en mitään muuta puheenaihetta keksi, niin puhun sitten siitä. Ja puhun kyllä muutenkin. No enikeis, nyt sitten taas heräilin tossa neljän aikaan enkä enää saanut unta, niin nappasin tuon Suzanne Collinsin Vihan liekit kätöseen. Kävin nimittäin toissapäivänä big cityssä, eli Helsingissä ja ostin sen sieltä matkalukemiseksi ja koska vihdoin sain aikaan. Sen lisäksi ostin tommosen kirjan, jonka nimi on Skoudena Stadissa, koska rakastan rakastan rakastan suomalaisia poliisijuttuja. Ehkä se on outoa. Ja sit kun näin isiä niin se toi mulle vähän kirjoja, kun se on niin ihana, että se hamstraa mulle nurkkiinsa kirjoja (♥)

Vihan liekit oli ihan yhtä koukuttava, kun se Nälkäpelin ensimmäinenkin osa. Kirjassa kerrotaan siitä, miten elämä jatkuu vyöhykkeillä ensimmäisessä kirjassa koetun nälkäpelin jälkeen. Se on täynnä yllätyksiä ja ihan oikeesti se on kyllä melkeen pakko lukea samalta istumalta loppuun. Jotain kertoo ehkä se, että oon tässä lukenut tollaista jotain trillerikauhuromaania ehkä kolme viikkoa, enkä oo päässyt eteenpäin juurikaan, kun taas tuo Vihan liekit meni kahdessa päivässä.

Yhdessä kohtaa musta tuntui, että se päähenkilö mussutti niistä ihmissuhteistaan tyylillä Twilight, mutta sit se vähän meni kuitenkin ohi.

 Mulla on tuolla yks ihan listan kirjoista luettuna, mutta en saa aikaiseksi kirjoittaa siitä, mulla ei ihan oikeesti oo paljoo mitään sanottavaa siitä. Sit mummi osti mulle ton suomenruotsalaisen Jään, joka on voittanut palkintoja, sekin pitäisi laittaa lukemisen alle. Mulla on ihania sukulaisia, kaikki tukee mun kirjallista harrastusta. Just tossa Stadissa käydessä tädin kanssa höpöteltiin kirjoista vähän ja siitä, että mitä mä voin kirjottaa mun kirjaan ja kaikkea. Se on ihana täti.

Mulla on semmonen tosi hyvä fiilis atm, ja toivottelenkin nyt teille kaikille superpositiivista päivää. Tämä musiikki on tehnyt mun parista päivästä entistäkin parempia. 


2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

En nyt jaksa kirjautua Bloggeriin, mut tuli mieleen, että kai te ootte täällä:

http://www.goodreads.com/

Ehkä maailman koukuttavinta listata kirjoja, mitä on lukenut ja mitä haluaa lukea !!

Ida kirjoitti...

Voi ei, lisää koukuttavia juttuja. Oon viime aikoina koukuttunut mm. ristikoihin ja sudokuihin.